6 daagse Innovatiereis voor professionals in de bouw- en vastgoedsector

zondag 21 t/m vrijdag 26 november 2021

Ga mee op Innovatiereis

naar Dubai!

Beste bouw- en/of vastgoedprofessional,

Ga je mee naar Dubai? Tijdens een kennisintensieve 6 daagse Innovatiereis doe je samen met vakgenoten inspiratie op voor duurzame en innovatieve oplossingen voor de bouw- en vastgoedsector!

Wij hebben een fantastisch inhoudelijk programma samengesteld! Zo worden wij in Dubai allereerst ontvangen op het Nederlands Consulaat. We brengen een uitgebreid bezoek aan de EXPO Dubai, de eerste wereldtentoonstelling in de Golfregio. In de landenpaviljoens staan innovatie, duurzaamheid en gezondheid centraal.

Tevens krijgen we een exclusieve rondleiding door The Sustainable City (‘Happiest Community’ in de Golfregio). Uiteraard bezoeken we ook de meest indrukwekkende  kantoren, winkelcentra en woningen, zowel in aanbouw als gerealiseerd, waar duurzame, technologische en sociale innovaties op het hoogste kwaliteitsniveau worden en zijn doorgevoerd.

Ook zijn wij uitgenodigd door een gerenommeerde universiteit in Dubai om een innovatieve masterclass bij te wonen van één van hun top professoren.

We verblijven in een 4 sterren hotel en lunchen en dineren op aansprekende, innovatieve en inspirerende locaties, zoals je van ons gewend bent.  Wil je onze uitgebreide reisbrochure ontvangen? Vul dan het contactformulier in via onderstaande button.

Met innovatieve groet / مع تحية مبتكرة ,

Mariëlle Wieman & Janneke Wielaart

 

Over Dubai 

‘Hongkong’ van het Midden Oosten

Dubai is één van de zeven Arabische Emiraten en telt 3,3 miljoen inwoners. Zijn echte rijkdom dankt Dubai aan de aardolie, die in 1966 in de grond werd gevonden. Tegenwoordig wordt in dit emiraat nog maar 6% van het bruto binnenlands product verdiend aan olie en gas. De economie van Dubai kent een hoge jaarlijkse economische groei. Het emiraat wordt gezien als het ‘Hongkong van het Midden-Oosten’ en is niet meer afhankelijk van aardolie en aardgas.

Spil in wereldwijde duurzame economie

Dubai vormt in de Golfregio een sterke logistieke hub, zowel op het gebied van transport en logistiek, als dienstverlening en hospitality. Volgens Hans Sandee (consul generaal voor Nederland in Dubai) is het de ambitie van Dubai, om die positie uit te bouwen en een wereldwijde hub op het gebied van duurzaamheid te worden. “De VAE lijkt natuurlijk erg blingbling, maar tegelijkertijd is het ook een land, en dat geldt zeker voor Dubai, waar de laatste tijd vanuit de overheid heel veel geld, tijd en energie in duurzaamheid wordt gestopt.” Zo wil Dubai er bijvoorbeeld met de Clean Energy Strategy voor zorgen dat in 2050 75% van alle energie afkomstig is uit duurzame bronnen.” Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Over EXPO Dubai 

Internationaal innovatieplatform

Van 1 oktober 2021 tot 31 maart 2022 vindt de 35ste Wereldtentoonstelling plaats in Dubai. Het is de eerste EXPO in de Golfregio. Meer dan 200 landen en organisaties presenteren zich daar in paviljoens. Er worden tussen de 20 en 25 miljoen bezoekers verwacht. Expo’s zijn grote, internationale exposities waar landen economische, sociale, culturele en/of sociale ontwikkelingen laten zien. De eerste EXPO werd in 1851 georganiseerd. Het is daarmee het oudste internationale innovatieplatform.

Connecting Minds, Creating the Future

Het hoofdthema van de EXPO Dubai is Connecting Minds, Creating the Future. Dat thema is onderverdeeld in de volgende drie subthema’s:

 • Opportunity; het mobiliseren van mensen en communities, zodat ze actief bijdragen aan een betere toekomst
 • Mobility; het creëren van slimme en efficiënte verbindingen, zowel fysiek als virtueel
 • Sustainability; vooruitgang boeken zonder dat die ten koste gaat van toekomstige generaties

Om innovatieve, duurzame oplossingen te bedenken voor wereldwijde vraagstukken is verbinding tussen culturen, landen en regio’s noodzakelijk. Door te verbinden, door samen te werken en door nieuwe partnerships aan te gaan, komen we tot die oplossingen. Zo wordt bijgedragen aan een betere toekomst voor iedereen. EXPO Dubai biedt deelnemers en bezoekers daarvoor het ultieme platform.

Bekijk deze EXPO Dubai video.

Nederlands Paviljoen EXPO Dubai

Programma

21 t/m 26 november 2021

Museum of the Future
Bron: CNN Travel (Courtesy Dubai Future Foundation)
The Sustainable City 

Zondag (dag 1)        
Travel Day, rechtstreekse middagvlucht vanaf Amsterdam

Maandag (dag 2)        
Dubai Introduction Day, met een Real Estate Innovation Tour

Dinsdag (dag 3)        
EXPO Dubai Day, met o.a. een meet en greet met de consul-generaal, een bezoek aan het Nederlands Paviljoen en een selectie van landen paviljoens 

Woensdag (dag 4)        
Future Experience Day, met o.a. een bezoek aan Museum of the Future, het Dubai Blockchain Center én  een masterclass  aan een gerenommeerde universiteit in Dubai 

Donderdag (dag 5)         
Sustainability Day, met o.a. een tour door The Sustainable City (‘Happiest Community in de Golfregio’) en een bezoek aan een innovatieve indoor farm (vertical farming)

Vrijdag (dag 6)        
Free Time & Travel Day, rechtstreekse middagvlucht naar Amsterdam

Wijzigingen voorbehouden.

Investering en Facturatie

Deze 6 daagse Innovatiereis Dubai bedraagt € 2.995 per persoon (geen BTW).

Inclusief

 • Rechtstreekse vluchten Amsterdam – Dubai v.v. (economy class)
 • 5 overnachtingen in luxe 4 sterren hotel (éénpersoonskamer)
 • 5 x ontbijt
 • Transfers 
 • Rondleidingen en entrees op diverse locaties, waaronder EXPO Dubai

Exclusief

 • Eventuele upgrade vliegreis naar businessclass
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Vervoer van en naar Schiphol
 • Lunches, diners en avondprogramma*
 • Persoonlijke uitgaven

  * Deze faciliteiten behoren wel tot het programma. Echter, de kosten
    van deze onderdelen zijn voor eigen rekening en dienen ter plaatse
    te worden betaald.  

Facturatie

De factuur wordt voorafgaand aan de reis vanuit TUI naar jou of jouw organisatie gestuurd. 

Betaling

 • 30% van het factuurbedrag voor eind mei 2021 of direct na inschrijving voor 1 juli 2021
 • 70% van het factuurbedrag begin oktober 2021 (6 weken voor vertrek)

“Geld-Terug-Garantie”

Mocht de reis onverhoopt niet kunnen doorgaan bijvoorbeeld vanwege corona, dan biedt TUI de “Geld-Terug-Garantie”. Dat betekent concreet dat wanneer de reis niet door kan gaan, omdat het reisadvies daar aanleiding toe geeft, TUI de reis annuleert en de deelnemer het geld terugkrijgt. Zie https://www.tui.nl/garanties/geld-terug-garantie/ voor meer informatie.
Als er geen negatief reisadvies geldt en de deelnemer besluit zelf om te annuleren, om wat voor reden dan ook, dan gelden uiteraard de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden van TUI.

Organisatie 

Mariëlle Wieman en Janneke Wielaart
Deze 6 daagse Innovatiereis Dubai is een initiatief van Mariëlle Wieman (Bruggenhoofd) en Janneke Wielaart (Janneke Wielaart Event Project & Office Management). Wij hebben bijna 10 jaar samengewerkt bij NEVAP en hebben o.a. meer dan 100 inhoudelijke events op het snijvlak van innovatie en vastgoed voor directeuren en senior managers in de vastgoedsector georganiseerd. Het operationele gedeelte van deze reis wordt uitgevoerd door TUI Nederland.
 

 

لنذهب 

Let’s go!