wie iK BEN

Professioneel &

maatschappelijk

betrokken

Organiseren en ontzorgen is mijn passie! Al meer dan 25 jaar. Na mijn opleiding aan de ESA (Europese Secretaresse Academie) bij Schoevers ben ik als Personal Assistant bij multinationals aan de slag gegaan. In de afgelopen jaren heb ik als Event Manager in de vastgoedsector meer dan 130 events georganiseerd. Daarbij was ik verantwoordelijk voor het organisatorische gedeelte van kleine Innovatie Tafels (30 deelnemers), Kennisevents (70/80 deelnemers) tot grote congressen met meer dan 250 deelnemers. Daarnaast regelde ik alle organisatorische zaken rondom de jaarlijkse deelname aan een grote vastgoedbeurs. Denk daarbij aan de coördinatie en inrichting van de stand en de activiteiten en events die tijdens de beursdagen werden georganiseerd. 

Het leven is meer dan werken, hoe leuk dit ook is! Met inspirerende collega’s en mooie opdrachten. Mijn motto is; als je kunt, doe dan iets terug voor de maatschappij en de mensen om je heen. Veel energie krijg ik uit divers vrijwilligerswerk voor goede doelen; het verruimt je blik! 

Dit laatste geldt ook voor de mooie reizen die ik samen met mijn gezin maak. Mensen uit andere culturen ontmoeten, hoe mooi is dat!

 

 

Professioneel &

maatschappelijk

betrokken

Organiseren en ontzorgen is mijn passie! Al meer dan 25 jaar. Na mijn opleiding aan de ESA (Europese Secretaresse Academie) bij Schoevers ben ik als Personal Assistant bij multinationals aan de slag gegaan. In de afgelopen jaren heb ik als Event Manager in de vastgoedsector meer dan 130 events georganiseerd. Daarbij was ik verantwoordelijk voor het organisatorische gedeelte van kleine Innovatie Tafels (30 deelnemers), Kennisevents (70/80 deelnemers) tot grote congressen met meer dan 250 deelnemers. Daarnaast regelde ik alle organisatorische zaken rondom de jaarlijkse deelname aan een grote vastgoedbeurs. Denk daarbij aan de coördinatie en inrichting van de stand en de activiteiten en events die tijdens de beursdagen werden georganiseerd. 

Het leven is meer dan werken, hoe leuk dit ook is! Met inspirerende collega’s en mooie opdrachten. Mijn motto is; als je kunt, doe dan iets terug voor de maatschappij en de mensen om je heen. Veel energie krijg ik uit divers vrijwilligerswerk voor goede doelen; het verruimt je blik! 

Dit laatste geldt ook voor de mooie reizen die ik samen met mijn gezin maak. Mensen uit andere culturen ontmoeten, hoe mooi is dat!